Stroomaggregaat kopen

Stroomaggregaten en generatoren, dit zijn twee verschillende woorden voor hetzelfde apparaat. Deze apparaten kunnen zorgen voor stroom op een locatie waar geen elektriciteit aanwezig is.

Evenementen hebben ondervinden hier vaak last van. Wij kunnen alle organisatoren van evenementen, groot of klein, van dienst zijn met deskundig advies alvorens zij stroomaggregaten kopen of huren gaan.

Tevens bieden wij te allen tijde de benodigde service die hierbij hoort. Onze servicemonteurs kunnen eventuele reparaties en het onderhoud gewoon op locatie uitvoeren.

generatoren-kopen

Geluidgedempte stroomaggregaat kopen

Als u een stroomaggregaat kopen gaat is het belangrijk om duidelijk te zijn wat uw wensen zijn zodat wij daar hier goed op in kunnen spelen.

Zo kunt u geluidgedempte stroomaggregaten kopen die geschikt zijn wanneer er werkzaamheden plaatsvinden in een woonwijk of wanneer de werkzaamheden ’s nachts of in het weekend moeten gebeuren. In sommige gevallen heeft een geluidgedempte stroomaggregaat kopen dan ook vele voordelen.

Daarnaast worden nagenoeg alle stroomaggregaten door De Wit Aggregaten zelf gebouwd dus deze kunnen, waar nodig, altijd worden aangepast.

Contact

Indien u meer informatie wilt over het kopen of huren van stroomaggregaten of één van onze andere producten of diensten kunt het contactformulier op onze website invullen. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons per telefoon (0348-561471) te bereiken.

Informeer direct

[recaptcha]

Aggregaat huren Bosch Rexroth
aggregaat huren in verhuurpark oudewater
aggregaat verhuur Nelis Infra

Heeft u een voordelige aggregaat nodig?

Zowel verhuur als verkoop is mogelijk

Op zoek naar een aggregaat? De Wit Aggregaten produceert, huurt, verkoopt & pleegt onderhoud aan uw aggregaat. Informeer direct naar het beste plan voor u.

Waarom de Wit Aggregaten

  • Direct leverbaar
  • Uitgebreid servicepakket
  • 24/7 bereikbaar
  • 1 tot 1000 KVA
  • Voordelige huurcontracten
  • Verhuurpark in Oudewater
  • Ruim 30 jaar ervaring
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search