Dieselgenerator

De Wit Aggregaten beschikt over een groot aanbod aan dieselgeneratoren. Wanneer u op zoek bent naar een gespecialiseerde dieselgenerator bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u oplossingen bieden in alle soorten maten wanneer het gaat om tijdelijke stroomtoevoer. Dit kan gaan om een complete, tijdelijke infrastructuur op uw adres maar het kan ook gaan om tijdelijke stroom op locatie. Wij leveren stroomvoorziening op maat zodat wij te allen tijde aan uw wensen kunnen voldoen.

dieselgenerator

Gebruikte dieselgenerator

De Wit Aggregaten heeft jarenlange ervaring in het bouwen van dieselgeneratoren. Het bouwen van dieselgeneratoren is specialistisch werk dus hier hebben wij dan ook de beste vakmensen voor in dienst. Wanneer u op zoek bent naar een gebruikte dieselgenerator kunt u er verzekerd van zijn dat ook deze dieselgeneratoren voldoen aan de nieuwste CE-eisen. Een gebruikte dieselgenerator kan tevens dienstdoen als noodstroomvoorziening. Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u altijd langskomen om te kijken of er iets voor u bij staat.

Contact

Indien u meer informatie wilt over het kopen van dieselgeneratoren of één van onze andere producten kunt het contactformulier op onze website invullen. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons per telefoon (0348-561471) te bereiken.

Informeer direct

[recaptcha]

Aggregaat huren Bosch Rexroth
aggregaat huren in verhuurpark oudewater
aggregaat verhuur Nelis Infra

Heeft u een voordelige aggregaat nodig?

Zowel verhuur als verkoop is mogelijk

Op zoek naar een aggregaat? De Wit Aggregaten produceert, huurt, verkoopt & pleegt onderhoud aan uw aggregaat. Informeer direct naar het beste plan voor u.

Waarom de Wit Aggregaten

  • Direct leverbaar
  • Uitgebreid servicepakket
  • 24/7 bereikbaar
  • 1 tot 1000 KVA
  • Voordelige huurcontracten
  • Verhuurpark in Oudewater
  • Ruim 30 jaar ervaring
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search