Stroomvoorziening huren

Wanneer u bij ons een stroomvoorziening huren wilt kunt u er van uitgaan dat nagenoeg alle verhuuraggregaten door ons zelf gebouwd zijn. Bij het huren van een stroomvoorziening behoort het leveren van de randapparatuur (verdeelinrichtingen, brandstoftanks, netovername kasten, kabels en aanhangwagens) ook tot de mogelijkheden. Wanneer u een stroomvoorziening huren gaat krijgt u gegarandeerde kwaliteit van ons. Onze sets zijn duurzaam en zeer stil en tevens hebben wij inmiddels een verhuurpark van ruim honderd aggregaten.

stroomvoorziening

Stroomvoorziening huren

Wanneer u een stroomvoorziening huren wilt voor een klein of groot evenement kunt u ervan uitgaan dat wij alles voor u regelen. Of het nu gaat om een grootschalig project of een tijdelijke, maar wel complete, infrastructuur op locatie, wij staan voor u klaar. Wij leveren namelijk precies datgene waar u, als klant, behoefte aan heeft. Onze verhuursets zijn standaard uitgevoerd met een externe tankaansluiting en een aansluiting voor een tijdklok. Kortom, wanneer u een stroomvoorziening huren wilt staan wij gedurende het gehele proces aan uw zijde.

Contact

Indien u meer informatie wilt over het huren van een stroomvoorziening of één van onze andere diensten kunt het contactformulier op onze website invullen. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons per telefoon (0348-561471) te bereiken.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search