Stroomaggregaten

Wanneer er tijdens een evenement stroomaggregaten worden ingezet komt daar nog heel wat bij kijken. Wij kunnen u dan ook op vele gebieden van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan het leveren van alle randapparatuur, de kabels, netwerkkasten, verdeelkasten en de verlichting. Tevens wordt het transport van de stroomaggregaten ook door ons uitgevoerd. Onze transportmiddelen zijn uitgerust met de meest moderne hijs- en hefwerktuigen en worden bestuurd door kundige chauffeurs. Kortom, ook voor stroomaggregaten bent u bij De Wit aan het juiste adres.

stroomaggregaten

Stroomaggregaat Service

De Wit Aggregaten is buiten kantoortijden en in het weekend altijd bereikbaar voor dringende diensten. Verder is er altijd een centraal aanspreekpunt voor professioneel advies, aanvragen en werkopnamen. Echter ook voor opmerkingen en suggesties bieden wij u de beste en snelste service. Verder kunnen onze chauffeurs de aansluiting van des stroomaggregaten verzorgen en tevens uitleg of advies geven over de bediening en het onderhoud van de stroomaggregaten. Ook beschikken wij over servicemonteurs die eventuele reparaties en onderhoud op locatie kunnen verrichten.

Contact

Indien u meer informatie wilt over het kopen van stroomaggregaten of één van onze andere producten of kunt het contactformulier op onze website invullen. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons per telefoon (0348-561471) te bereiken.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search