Generatorsets kopen

Wanneer er ergens activiteiten zijn is er vaak ook energie nodig. Voor regelmatig terugkerende evenementen of grootschalige projecten kunt u generatorsets kopen. Bij de Wit Aggregaten staan wij voor u klaar met deskundig advies, kwaliteit en betrouwbaar materieel als u een generatorset wilt aanschaffen. Daarnaast beschikken wij over service monteurs die op locatie de eventuele reparaties en onderhoud aan deze generatorset kunnen uitvoeren. Deze service geldt vierentwintig uur per dag. Wij zijn in het weekend en buiten kantoortijden altijd bereikbaar voor dringende zaken.

generatorsets-kopen

Generatorsets kopen of huren

Bij de Wit Aggregaten kunt u generatorsets kopen of huren. Zodoende kunnen wij al uw evenementen voorzien van energie. Om tot de juiste inzet van middelen te komen maken wij van tevoren een zogenoemde energie behoefte berekening. Zo geven wij u de beste oplossingen en nemen wij alle spanningsproblemen bij u weg wanneer u een generatorset kopen of huren gaat. Wanneer u een generatorset kopen of huren gaat nemen wij u alles uit handen, of het nu om een klus van een dag of een grootschalig project gaat.

Contact

Indien u meer informatie wilt over het kopen of huren van onze generatorsets of één van onze andere diensten kunt het contactformulier op onze website invullen. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons per telefoon (0348-561471) te bereiken.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search