INDUSTRIETERREIN TAPPERSHEUL
WILGENWEG 1 - 3421 TV OUDEWATER
Tel: +31 (0)348 - 561 471
Fax: +31 (0)348 - 562 284
INFO@DEWITAGGREGATEN.NL
Kvk-nummer 30144177
BTW-nummer NL. 8063.02.598B01
follow Facebook Twitter
broertjes

Bedrijfsprofiel

De Wit Aggregaten is al meer dan 30 jaar specialist in de verkoop en verhuur van aggregaten en randapparatuur. 

Het overgrote deel van de aggregaten die verkocht en verhuurd worden zijn door ons zelf gebouwd. Daarbij worden drie technische specialismen geïntegreerd: motortechniek, elektrotechniek en constructie. In al deze gebieden hebben wij jarenlange ervaring en gedegen kennis in huis om met behulp van hoogwaardige onderdelen en materialen een kwalitatief uitstekend product af te leveren, dat aan de wensen van de klant voldoet. Wij volgen de ontwikkelingen op het gebied van elektronica, motortechniek en constructie op de voet om onze aggregaten waar nodig te verbeteren.

De Wit Aggregaten heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van custom-built aggregaten. Nieuwe sets worden op specificatie van de klant gemaakt. Wat betreft de bouw van onze geluidgedempte sets proberen wij een zo laag mogelijk geluidsniveau te bereiken, gegeven de kwaliteitseisen op het gebied van bedrijfszekerheid, degelijkheid, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

In overleg met de klant worden de mogelijkheden bekeken in geval van beperkende voorwaarden, zoals afmetingen, gewicht en natuurlijk de kosten. De Wit Aggregaten bouwt met nagenoeg alle grote merken motoren en generatoren, zodat we in dat opzicht onafhankelijk en flexibel kunnen zijn en daardoor optimaal op de wensen van de klant kunnen inspelen.